Bestuur 2017-2018

Het bestuur van 2017-2018 stelt zich voor:

simp.jpg

Hoi!

Ik heet Ines Noordermeer en ben dit jaar de voorzitter van S!MP.
Nadat ik twee jaar in Zürich – waar ik opgegroeid ben – Duits gestudeerd heb, studeer ik nu in Leiden Duitse taal en cultuur met een minor Nederlands. In mijn vrije tijd hou ik van lezen, reizen en af en toe een biertje doen..

Ik heb er in ieder geval super veel zin in dit jaar en hoop jullie gauw bij een Kaffee & Kuchen of een borrel te zien.

Bis bald!

 

Hoi allemaal!

Mijn naam is Hanna Boersma en dit jaar vervul ik de functie van Ab Actis bij studievereniging S!MP. Dit betekent dat je mij altijd kunt bereiken met vragen via het e-mailadres en dat ik de maandelijkse nieuwsbrieven verzorg. Naast tweedejaars Duitse taal en cultuur begin ik aankomend jaar met mijn master Clinical Psychology (ook in Leiden). Verder ben ik lid bij studentenvereniging Quintus, werk ik in de bediening bij kookstudio PassionFood, doe ik vrijwilligerswerk bij Sensoor en houd ik in mijn vrije tijd erg van muziek maken en luisteren. Ik heb veel zin in aankomend jaar en spreek jullie hopelijk snel op de activiteiten!

Liebe Grüße!

 

Hallo!

Ik ben Bart Stoop en ik zal dit jaar de functie van quaestor, oftewel penningmeester, gaan invullen. Ik zit nu in het tweede studiejaar van de opleiding Duitse taal en cultuur, en ik heb het daar heel erg naar mijn zin. Ik ben zelf al een jaar lid van onze geweldige studievereniging, en ik heb dit jaar besloten om mee te gaan doen aan de regie. In mijn vrije tijd speel ik graag Ps4 en daarnaast ben ik ook redelijk sportief. Je zult mij in Leiden waarschijnlijk nooit zien fietsen, omdat ik liever op mijn Longboard door de stad cruise, als het weer een beetje meezit tenminste.. Naast mijn drukke studierooster werk ik ook bij Bokstijn Feestartikelen, alleen helaas niet zo vaak in het filiaal in Leiden, aangezien ik in Den Haag woon. Ik hoop dat dit jaar een geweldig jaar zal worden voor onze studievereniging, en ik hoop dat wij onze leden voortreffelijk kunnen vermaken met onze leuke activiteiten!

Äddi!

 

Hey!

Mijn naam is Darius Hulme en ik heb dit jaar het genoegen om de functie van Assessor Extern der studievereniging S!MP te mogen vervullen!  Ik hou van de Duitse taal die voor mij een belangrijke taal is geweest vanwege de grote Duitstalige invloed op het gebied van taalwetenschap waar ik later in wil gaan specialiseren. Zoals mijn medebestuurderen zit ik in het tweede jaar van de studie Duits. Ik volg ook een samengestelde minor uit verschillende vakken van taalwetenschap en ben verder nog lid bij Collegium Musicum waarbij ik cello speel en in het kamerkoor zing. Ik ben in Engeland geboren en getogen en woon in Nederland sinds Augustus ’16.

Ik verheug me enorm op wat wij dit jaar van plan zijn om neer te leggen en hoop om zoveel liefhebbers mogelijk van het Duits op onze activiteiten en evenementen te mogen leren kennen!

Viel Erfolg, mates!

 

Advertenties